Book Bakery. We open and get an income
Do you want to open a bakery, but does not know from what to begin? Does not your bakery bring in the expected return? Then this book for you. Having large experience in bakeries, I want to share to them with all, as this business very interesting and profitable, if they are correct to lead, but not such easy, as can appear on the face of it. From this book know all subtleties and secrets of bakery, and also possible submarine stones and however to clash with them. All the stated in text is my passed way, that waits almost all, who enters on this way of work.
- Name of the Author
- Ткачев Sergey Sergeevich
- Number of pages
- 136
- Language
- Russian
- Cover
- Hard
- Age
- 12
- Release date
- 2018
Reviews
More books on this topic
Book Big sales on webinars and...
123 UAH
111 UAH
Book Control of losses is in a shop
215 UAH
194 UAH
Book Forbes 09-2020
113 UAH
102 UAH
Book Pizza-business. Part 8. A...
120 UAH
108 UAH
Book Own online store on Instagram
73 UAH
66 UAH
Book How to convert a visitor into a...
119 UAH
108 UAH
Book Pizzaiolo Tutorial
138 UAH
125 UAH
Book Dropshipping and Shopify
122 UAH
110 UAH
Book We open the enterprise
30 UAH
27 UAH
Book Plan of SEO- of victory for your...
30 UAH
27 UAH
10/24/2023
Пекарня - це не просто книга, це справжній наставницький посібни
Автор цієї книги поділився своїм великим досвідом у пекарному бізнесі, розкривши всі тонкощі та секрети успішної роботи у цій галузі. Від початкового етапу відкриття пекарні до управління персоналом і рекламної стратегії - у книзі ви знайдете відповіді на всі питання, які можуть виникнути у вас під час створення та розвитку власного бізнесу. Всі поради і рекомендації базуються на реальному досвіді автора, що робить цю книгу надзвичайно цінною для підприємливих людей. Я особисто знайшов у цій книзі багато корисної інформації, яка допоможе мені у моєму майбутньому пекарному проекті. Рекомендую цю книгу всім, хто мріє про власний бізнес у сфері харчування, або тим, хто вже працює у цій галузі, але шукає нові ідеї та підходи до розвитку свого пекарні!