
Book Canning, smoking, vine making
This book will become a good help for any hostess in hot time of purveyance of vegetables and fruit for the future use. In addition, this edition will help on such heavy business, as canning of meat and fish foods, and also preparation of копченостей. Using our recommendations, you will be able to make happy the friends by good wine of own preparation and surprise all near a variety and abundance of delicious and useful dishes.
- Name of the Author
- Нестерова Алла Victorovna, Жалпанова Линиза Жувановна
- Language
- Russian
- Age
- 12
- Release date
- 2007
Reviews
Не вражає
Книга "Консервація, копчення, виноробство" залишає бажати кращого. Хоча автор намагався охопити широкий спектр тем від консервації до виготовлення вина, але деякі розділи здаються занадто загальними та поверхневими. Відсутність деяких деталей та конкретики у рецептах може викликати певні труднощі у читачів, які тільки починають вивчати ці процеси. Крім того, деякі поради можуть бути застарілими або не дуже практичними для сучасних умов. Якщо ви шукаєте детальну та актуальну інформацію, можливо, варто звернутися до інших джерел.
More books on this topic
Book Smoking of fish
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of liqueurs and...
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of domestic wine
15 UAH
14 UAH
Book Smoking of meat
15 UAH
14 UAH
Book Domestic kvass
15 UAH
14 UAH
Book Large culinary book of diabetic
103 UAH
93 UAH
Book Domestic beer
15 UAH
14 UAH
Book Child's food
127 UAH
115 UAH
Book Multicooking-pressure-cooker. We...
78 UAH
71 UAH
Book Cooking in a barbecue, grill, on...
27 UAH
25 UAH
08/03/2022
Незамінна книга для кожної господині!
"Консервація, копчення, виноробство" - це справжній скарб для тих, хто цінує якісні та корисні продукти в будь-який час року. Автор докладно розглядає процеси консервації овочів, фруктів, м'яса, риби, а також виготовлення власного вина. Книга містить чіткі і зрозумілі інструкції, рецепти та поради, які допоможуть вам створити справжні шедеври в домашніх умовах. Завдяки цій книзі, ви зможете не лише зберегти свіжі продукти на зиму, а й насолоджуватися смачними домашніми стравами у будь-який час. Рекомендую цю книгу всім, хто цікавиться кулінарією та хоче додати різноманіття до свого столу!