Book Pizza business, part 5. Roman pizza: the dough has fallen and the telia. pinsa romano
Basic attention in a book is spared to the production of test and crust of парбейк for baking of пинсы романо, most attractive and agiotage product of Russian пицца-рынка, and pizza of телия. 4 methods of production of test are described fell for пинсы романо, from classic one-day without a ferment, to days-long with a ferment, and flowsheets of the most popular types of пинсы романо. 9 methods over of production of test of телия are brought and compounding for baking of pizza of телия, and also what sauces, cheeses and топпинги it is better to apply at preparation of пинсы романо and телии for the successful sale of these magic dishes.
- Name of the Author
- Давыдов Vladimir, Давыдов of Eugenias, Брусенская of Julius, Гусева Elena, Терехина of Анастасия
- Number of pages
- 285
- Language
- Russian
- Cover
- Hard
- Age
- 12
- Release date
- 2019
Reviews
More books on this topic
Book Big sales on webinars and...
123 UAH
111 UAH
Book Control of losses is in a shop
215 UAH
194 UAH
Book Forbes 09-2020
113 UAH
102 UAH
Book Pizza-business. Part 8. A...
120 UAH
108 UAH
Book Own online store on Instagram
73 UAH
66 UAH
Book How to convert a visitor into a...
119 UAH
108 UAH
Book Pizzaiolo Tutorial
138 UAH
125 UAH
Book Dropshipping and Shopify
122 UAH
110 UAH
Book We open the enterprise
30 UAH
27 UAH
Book Plan of SEO- of victory for your...
30 UAH
27 UAH
03/09/2023
Піца-бізнес, частина 5. Римська піца: тісто лягла і телия - це с
Ця книга - справжній довідник для тих, хто хоче вивчити всі секрети виробництва тесту для піци та створення неперевершених смакових поєднань. Автор детально розкриває методи виробництва тесту лягла для пинсы романо, починаючи від класичного одноденного без закваски до багатоденних із закваскою, що дозволяє читачеві обрати найбільш підходящий спосіб для свого бізнесу. Крім того, книга містить цінні рецептури для випікання піци телия, а також рекомендації щодо використання соусів, сирів та топпінгів для створення найсмачніших страв. Рекомендую цю книгу як професіоналам у галузі харчування, так і всім, хто хоче вивчити секрети успішного піцерійного бізнесу!