Book Second dishes
The assortment of the second dishes is extraordinarily rich, but many of them require the heavy tolls of time for preparation or rare and exotic seasonings and sauces. This book offers the original recipes of the most simple and rapid second dishes from meat, bird and fish are they on a shoulder to the young hostesses and not deprived interest for experience.
- Name of the Author
- Мельников Ilya Valerievich
- Number of pages
- 168
- Language
- Russian
- Cover
- Soft
- Age
- 12
- Series
- Cookery
Reviews
More books on this topic
Book Smoking of fish
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of liqueurs and...
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of domestic wine
15 UAH
14 UAH
Book Smoking of meat
15 UAH
14 UAH
Book Domestic kvass
15 UAH
14 UAH
Book Large culinary book of diabetic
103 UAH
93 UAH
Book Domestic beer
15 UAH
14 UAH
Book Child's food
127 UAH
115 UAH
Book Multicooking-pressure-cooker. We...
78 UAH
71 UAH
Book Cooking in a barbecue, grill, on...
27 UAH
25 UAH
09/14/2023
Незамінна книга для будь-якої господині!
Як любителька готувати, я завжди шукаю нові рецепти, які були б не тільки смачними, але й швидкими у приготуванні. І ця книга про другі блюда виявилася справжнім відкриттям для мене! Асортимент рецептів у ній дійсно дуже різноманітний, але при цьому вони не вимагають великих зусиль або екзотичних інгредієнтів. Автор ділиться оригінальними рецептами других блюд з м'яса, птаха і риби, які підійдуть як початківцям, так і досвідченим кулінарам. Я вже встигла спробувати кілька рецептів і кожен раз була приємно вражена результатом! Рекомендую цю книгу всім, хто цінує смачну їжу та швидкість у приготуванні!