Book Sausage. Sausage production: handicraft and home
Do you know, when humanity partook sausages first time? Do you know, that the invention of Viennese sausage caused at one time indignation at the workshop of German колбасников? Are phosphates and nitrites how so dangerous? How to prepare sausage on an own kitchen? But as to build the production? And also, that did happen to мини-пигом by name Хамон? Unexpected historical facts, stories from complete burdens and gambles of farmer life in Russia, technologies and recipes is all finds reader in the appetizing labour of "Колбасология", devoted, as follows from the name, one of favourite foods on our table.Author of book - one of the best колбасников of Russia, man of encyclopaedic knowledge in area of grocery/pl Andrey Куспиц. "Колбасология" opens the series of his labours sanctified to the base necessity of man - meal. But this base necessity is refracted in to authorial philosophy, transformed through pleasure in work, and in the total becomes the real art.A publishing design is stored in the format of PDF A4.
- Name of the Author
- Куспиц Андрей
- Number of pages
- 467
- Language
- Russian
- Cover
- Hard
- Age
- 16
- Series
- Culinary opening (Эксмо)
- Release date
- 2020
Reviews
Захоплююча подорож у світ ковбас та гастрономії!
"Колбасология" - це не просто книга про ковбаси, а справжнє шедевр, який захоплює з перших сторінок. Автор вдало поєднав історичні факти, технології виробництва, рецепти та свою авторську філософію, роблячи кожну сторінку захоплюючою та корисною. Читаючи цю книгу, ви не лише дізнаєтеся багато цікавого про ковбаси, а й зможете поглибити свої знання в гастрономії та кулінарії. Формат PDF A4 зберігає видавничий дизайн, що робить читання ще приємнішим. Рекомендую "Колбасологию" як відмінний додаток до вашої кулінарної бібліотеки!
More books on this topic
Book Smoking of fish
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of liqueurs and...
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of domestic wine
15 UAH
14 UAH
Book Smoking of meat
15 UAH
14 UAH
Book Domestic kvass
15 UAH
14 UAH
Book Large culinary book of diabetic
103 UAH
93 UAH
Book Domestic beer
15 UAH
14 UAH
Book Child's food
127 UAH
115 UAH
Book Multicooking-pressure-cooker. We...
78 UAH
71 UAH
Book Cooking in a barbecue, grill, on...
27 UAH
25 UAH
12/30/2023
Неймовірно цікава та корисна книга для шанувальників ковбас та г
"Колбасология" - це справжнє відкриття для всіх, хто цікавиться історією та виробництвом ковбас. Автор, як один із кращих ковбасників Росії, поділився своїми знаннями, досвідом та рецептами, що робить цю книгу неповторною та цінною. Читачі дізнаються про цікаві факти з історії ковбас, віденську сосиску, технології виробництва та багато іншого. Книга наповнена не лише корисною інформацією, але й авторською філософією, яка перетворює звичайну потребу у їжу на справжнє мистецтво. Рекомендую "Колбасологию" всім, хто цікавиться кулінарією та історією гастрономії!