Book Urnal Flavors №04/2014

LR486751
Russian
In stock
3  
44 UAH
40 UAH - 10%
Saveurs ("Савер", "Taste") is a magazine about the refined kitchen. This Russian edition of the magazine produced in France. A magazine for gourmets interesting in an equal measure to both the men and women - all, who watches after the fashionable breathing in cookery and wants to be better oriented in the world of tastes. The widest culinary subjects, creation of appetizing masterpieces and piquant dishes, recipes of famous and new cocktails, are here presented. In addition, Saveurs opens the secrets of organization of holiday, serving of solemn table and helps to choose gifts for gourmets. In every number are recipes of interesting and surprizing dishes that certainly it will want to try to each. Romantic evening. The invited supper is in an out-of-town house. Festive decor. Style on a kitchen. Masterpieces of culinary art are a top of refinement and harmony. Delightful sweetnesses and desserts. Gastronomic trips.In a number:ExpertTrend-analyst Frederic Леб about trends in restaurant industryAperitiveBiscuits of вупи with пармезановым creamMasculine kitchenRules of handling ягнятиной and dishes that will underline all her dignities advantageouslyWithout an armourNew fashionable restaurants are in the world capitalsMegalopolisNew gastronomic hearths of south LondonHealthy approachVegetarian fast food: burgers, flat cakes and роллыand other great deal
Name of the Author
IDES "Dish-water"
Number of pages
204
Language
Russian
Cover
Hard
Age
16
Series
Magazine of Saveurs 2014
Release date
2014

Reviews

Grade 


02/29/2024

Захоплююче видання для справжніх цінителів вишуканої кухні!

Журнал Saveurs - це не просто видання про їжу, це справжнє мистецтво гастрономії. Кожен номер наповнений цікавими рецептами, ексклюзивними інтерв'ю та корисними порадами від кулінарних експертів. Читаючи цей журнал, ви зможете не лише розширити свої кулінарні знання, а й насолоджуватися красою та витонченістю кожного страви. Saveurs - це справжнє джерело натхнення для творчого підходу до готування та сервірування страв. Рекомендую це видання всім, хто цінує вишуканість та смак!

Grade 


02/17/2022

Справжній шедевр для гурманів та любителів вишуканої кухні!

Журнал Saveurs - це справжнє джерело натхнення для всіх, хто цінує вишукані страви, оригінальні рецепти та гастрономічні відкриття. У кожному номері ви знайдете найактуальніші теми про кулінарію, стильні ідеї для сервірування столу, а також рецепти смачних страв та коктейлів. Журнал допомагає не лише розширити кулінарні горизонти, а й відкриває секрети організації святкових заходів та вибору подарунків для справжніх гурманів. Рекомендую Saveurs всім, хто цікавиться кулінарією, вишуканим смаком та гастрономічними подорожами!

Grade 


01/16/2022

Не вражає

Журнал Saveurs, на жаль, не вражає своєю оригінальністю та новизною. Хоча в ньому є багато рецептів та порад, але загальний стиль видання може здатися стандартним для сучасних гастрономічних журналів. Деякі теми можуть виявитися застарілими, а деякі рецепти - занадто складними для звичайного господаря. Якщо ви шукаєте щось нове та оригінальне у світі кулінарії, то, шкода, цей журнал може вас розчарувати. Але для тих, хто цінує класичні рецепти та стильні ідеї для сервірування столу, він може бути прийнятним варіантом.

Write your review

Book Urnal Flavors №04/2014

Saveurs ("Савер", "Taste") is a magazine about the refined kitchen. This Russian edition of the magazine produced in France. A magazine for gourmets interesting in an equal measure ...

Write your review

More books by this author

More books on this topic