Book Businessplan. Making of sausage

LR485158
Russian
In stock
1  
49 UAH
45 UAH - 10%
In a book told about that, how to organize business on the production of sausage. That it was easier to correlate own possibilities with expectations from the investments of money in the production of sausage goods, it is necessary first to become acquainted with basic key moments.This businessplan embraces practically all most basic stages of development of company in the modern terms of market economy, volumes of financial expenses, terms executions, skilled questions, possible риски, supposed profits, estimated time of recoupment etc.
Name of the Author
Красноводский Дмитрий Сергеевич
Number of pages
116
Language
Russian
Cover
Hard
Age
12
Release date
2020

Reviews

Grade 


12/26/2022

Безцінний довідник для тих, хто мріє про власний бізнес у сфері

Книга "Бізнес-план. Виготовлення ковбаси" - це справжнє скарбниця знань та практичних порад для тих, хто планує започаткувати власний бізнес у цій галузі. Автор докладно розглядає всі аспекти організації виробництва ковбаси, починаючи від ключових моментів і закінчуючи фінансовими розрахунками та ризиками. Читаючи цей бізнес-план, ви зможете крок за кроком розробити стратегію розвитку своєї компанії, враховуючи сучасні умови ринкової економіки. Велика увага приділяється не лише фінансовим аспектам, але й кадровим питанням, що допомагає побудувати ефективну команду. Рекомендую цю книгу всім, хто мріє про успішний старт у галузі виробництва ковбаси, оскільки вона стане невід'ємним помічником у вашому підприємницькому шляху!

Write your review

Book Businessplan. Making of sausage

In a book told about that, how to organize business on the production of sausage. That it was easier to correlate own possibilities with expectations from investments de...

Write your review

More books by this author

More books on this topic