Book Restaurant: prosecution of errors
Successful and effective work in restaurant business depends on the great number of indexes. Experience of author is in the large restaurant holding and companies, such as "РосИнтер Ресторантс", "Тинькофф", "Ginza Project Management by network projects", network of cafe "Anderson", showed that poor aspects are not for activity of restaurant. Frequently you add enormous efforts on the correction of situation, and a result is not present. The accumulated experience shows, that if dissatisfaction is work of restaurant, then it is necessary to educe, that exactly you does not arrange, and then to analyse all indexes and constituents that can influence on this index. Only after it you will be able to correct a situation. Sometimes reason is covered quite not wherein us it seems to on the face of it. In this book you will be able to get instruments that will help to find you and correct errors.It a book we named not by chance "Prosecution of errors". Open an exactly that division that needs you, and find answers for the questions.
- Name of the Author
- Курочкина Olga Borisovna
- Number of pages
- 280
- Language
- Russian
- Cover
- Hard
- Age
- 12
- Release date
- 2018
Reviews
More books on this topic
Book Sincere service
254 UAH
229 UAH
Book First-class service as...
139 UAH
126 UAH
Book Community management
141 UAH
127 UAH
Book Help a client! Correspondence...
49 UAH
45 UAH
Book Operating director. Force of...
1,123 UAH
1,011 UAH
Book Why you? As correct to explain...
126 UAH
114 UAH
Book Why you? As correct to explain...
135 UAH
122 UAH
Book Channels of sales
128 UAH
116 UAH
Book Restaurant business is in small...
131 UAH
118 UAH
Book 120 instruments of the local...
127 UAH
115 UAH
10/20/2023
Робота над помилками - книга, яка заслуговує на увагу кожного вл
Автор, засновник ресторанного холдингу "РосИнтер Ресторантс" та інших успішних компаній, поділився своїм безцінним досвідом та знаннями у цій книзі. Вона є справжнім путівником для тих, хто прагне покращити якість обслуговування та управління рестораном. Автор вдалим чином поєднав теоретичні знання з практичними порадами, що дозволяє читачам не лише зрозуміти, а й застосувати отримані інструменти у реальному житті. Кожен розділ книги - це окрема скарбниця знань, яка допомагає виявити та виправити помилки в управлінні рестораном. Рекомендую цю книгу як обов'язкову для прочитання всім, хто прагне досягти успіху у ресторанному бізнесі та підвищити якість своєї роботи!