Book Textbook of Food- of manufacturer. From a workshop to the factory. Planning, opening, management
For those, who feeds people professionally, a factory-kitchen is the real call! Today, when restaurant business appeared in an extremely heavy situation, exactly a food production is a that perspective format, that will allow to рестораторам to go out on new market of sale segments, survive and attain steady position. Which are features and nuances of conduct of this business in modern terms? What a difference of factory-kitchen, purveyance workshop is in and dark kitchen? What form of business to choose coming from concrete terms, possibilities and aims? What is necessary to be done, to open the factory-kitchen or workshop? How to create a businessplan, organize effective productive processes, how to line up an economic model and minimize риски?Detailed answers for these questions - in a book "Textbook of food- manufacturer : from a workshop to the factory. Planning, opening, management"."Textbook food- manufacturer" is this interactive multimedia edition. His electronic version is complemented by unique content: the photos of the real objects and reference to video of operating purveyance workshops and factories-kitchens will give an opportunity to see filling of shopfloors, look, as they are organized and function, to become familiar with their device and equipment. you will be able to glance on the factory of Grow Food, factory of side feed airport of Домодедово, combine of social feed Volgograd, on the new compact production created by Vladimir Ройтманом. And the unfolded tables with the examples of calculations, чек-листами for an entity selection, it will be helped the charts of arrangement and zoning of different formats of factories-kitchens in organization of process of work of enterprises.A publishing layout is stored in the format of PDF A4.
- Name of the Author
- Карякина Irene Yuriy, Пономаренко Арина Markovna
- Number of pages
- 138
- Language
- Russian
- Cover
- Hard
- Age
- 12
- Release date
- 2021
Reviews
Не відповідає очікуванням
Під час читання "Підручника food- фабриканта" я сподівався на більше практичних порад та конкретних прикладів з реального досвіду. Описані у книзі аспекти проектування та управління фабрикою-кухнею можуть бути корисними для початківців, але для досвідчених фахівців з гастрономії можуть здатися занадто загальними. Також, електронна версія книги з унікальним контентом, хоча цікава, але може відволікати від основного матеріалу. Загалом, книга може бути корисною для тих, хто тільки починає свій шлях у гастробізнесі, але для досвідчених фахівців може не відповідати очікуванням.
More books on this topic
Book Management by the hygiene of...
132 UAH
119 UAH
Book Флетчеризм. What is it, or As I...
112 UAH
101 UAH
Book Alphabet of our feed
125 UAH
113 UAH
Book Cafe, bar, restaurant. Key...
113 UAH
102 UAH
Book How to become a restaurateur...
131 UAH
118 UAH
Book How to get delivery of meal....
123 UAH
111 UAH
Book Pizza-business. Part 7. The best...
123 UAH
111 UAH
Book Textbook of manager of pizzeria
126 UAH
114 UAH
Book Smart fasting. The scientific...
118 UAH
107 UAH
Book Management by the hygiene of...
132 UAH
119 UAH
12/11/2023
Справжній скарб для гастропрофесіоналів!
"Підручник food- фабриканта" - це не просто книга, це повноцінний курс з проектування, відкриття та управління фабрикою-кухнею. Автори докладно розглядають всі аспекти цього бізнесу, починаючи від вибору формату та розташування об'єкту, закінчуючи ефективним управлінням та мінімізацією ризиків. Унікальний контент, який доповнює електронну версію книги, дозволяє поглибитися в атмосферу реальних фабрик-кухонь, оцінити їх організацію та функціонування. Завдяки цій книзі ви зможете крок за кроком розібратися у всіх нюансах ведення харчового виробництва та створити успішний бізнес. Рекомендую цю книгу всім, хто мріє про власну фабрику-кухню та успішний гастробізнес!