
Book Кофеология. History of coffee : from a fruit to the inspiring cup of спешалти coffee
We have coffee does not begin to think, what loop woven from history of earth and maturing of humanity stretches from a little cup with fragrant drink. Do you know, how many old a coffee tree is? 27 millions! Appears, it needs the many-tier forests, that protect him both from thirst and from large humidity. Do you feel, what are we deprived, deforesting? And DNA of coffee and man is almost equal on chromosomes: 44 and 46 accordingly. Кофеология, the academy of that is created by Gloria Монтенегро, author of this book, is fantastic science. She unites in itself many industries, such as a climatology, soil science, geography, sociology, political science, philosophy, psychology. And in this book, real coffee atlas, you will find information about a tree and man, countries and trade, associations and coffee shops. But a main charm of book is in that author resolutely put a sign equalities between tasting of good wine and good coffee : this drink deserves that he was partaken in due form high art of pleasure.
- Name of the Author
- Монтенегро of Глория, Шируз Christina
- Language
- Russian
- Age
- 16
- Series
- Guilt and world drinks
- Release date
- 2017
Reviews
More books on this topic
Book Комбуча. Tea mushroom....
244 UAH
220 UAH
Book Bright смузи. Simple fresh...
140 UAH
126 UAH
Book How tea grows and what happens
49 UAH
45 UAH
Book Bright смузи. Simple fresh...
140 UAH
126 UAH
Book Крафтовое beer. Beer revolution:...
127 UAH
115 UAH
Book Bases of technology of whisky
98 UAH
89 UAH
Book Крафтовое beer. Beer revolution:...
127 UAH
115 UAH
Book Zephyr. Recipes and secrets of...
98 UAH
89 UAH
Book How to open bakery and pastry...
112 UAH
101 UAH
Book Zephyr. Recipes and secrets of...
98 UAH
89 UAH
02/24/2024
Кофеологія - це справжнє літературне джерело знань та насолоди д
Ця книга - справжній шедевр, який не лише розкриває перед читачем унікальні факти про каву, але й переносить у захопливий світ її історії та культури. Автор, Глорія Монтенегро, створила справжній кавовий атлас, де кожна сторінка наповнена цікавими деталями та фактами про цей чудовий напій. Від моменту зібрання кавових зерен до процесу приготування чашки кави - кожен етап описаний докладно та захопливо. Книга також розкриває паралелі між дегустацією кави та вина, підкреслюючи важливість правильного насолодження цими напоями. Рекомендую "Кофеологію" всім поціновувачам кави, які хочуть поглибити свої знання та насолодитися чашкою цього чудового напою на новому рівні!