Book Delicacies for diabetics. First culinary aid

LR194726
Russian
In stock
2  
54 UAH
49 UAH - 10%
A book is written with practicing doctor-endocrinology and is continuation going out earlier the "Culinary book of diabetic", absorbing in itself the recipes of everyday dishes.In new edition an author gives preference to the unusual, exotic, delicacy dishes. The recipes changed in relation to the needs of keeping diet gourmets allow without harm for a health to feast on the culinary masterpieces of entire countries of the world.In addition, an author gives quite a bit recommendations on the dietary feed of diabetics and answers the most perturbing questions related to the diet.
Name of the Author
Румянцева Татьяна
Number of pages
425
Language
Russian
Cover
Soft
Age
12
Release date
2013

Reviews

Grade 


01/23/2024

Неймовірно корисна книга для діабетиків, які хочуть насолоджуват

"Делікатеси для діабетиків" - це справжнє відкриття для тих, хто прагне рознообразити свій раціон та насолоджуватися гастрономічними шедеврами. Автор, практикуючий лікар-ендокринолог, не лише пропонує читачам незвичайні та екзотичні рецепти, але й ділиться цінними порадами щодо дієтичного харчування для діабетиків. Кожен рецепт у книзі допомагає зрозуміти, що здорове харчування може бути смачним та різноманітним. Рекомендую цю книгу всім, хто прагне зберегти здоров'я та насолоджуватися кулінарними витворами!

Grade 


11/23/2023

Збагачує знаннями та смаковими відчуттями!

"Делікатеси для діабетиків" - це не просто кулінарна книга, це справжня скарбниця корисної інформації та смачних рецептів. Автор зробив вражаючу роботу, поєднуючи в одному виданні екзотичні страви з урахуванням потреб діабетиків. Кожен рецепт - це новий кулінарний виклик, який допомагає розширити кулінарні горизонти та насолодитися новими смаками. Крім того, книга містить важливі поради щодо дієтичного харчування, що допомагає зрозуміти, як правильно підбирати продукти та готувати здорові страви. Рекомендую цю книгу всім, хто цінує смачну їжу та здоровий спосіб життя!

Write your review

Book Delicacies for diabetics. First culinary aid

A book is written with practicing doctor-endocrinology and is continuation going out earlier the "Culinary book of diabetic", absorbing in itself the recipes of everyday ...

Write your review

More books by this author

More books on this topic