
Book All about an ordinary lard
What benefit can be extracted from an ordinary lard? Is it possible a lard to treat rheumatism and cold? How to use a lard in a domestic cosmetology? What foods can be prepared from a lard and with the use of lard? How is it correct to choose a good lard and how to keep him?Answers for all these questions you will find in a book "All about an ordinary lard". Written with a simple and accessible language, this book will bring a perceptible benefit and to the hostesses "with experience", and beginner to the young hostesses. The remarkable advices and recommendations, contained in a book, will help you maximally to use possibilities of this product.
- Name of the Author
- Дубровин Ivan Ilich
- Language
- Russian
- Series
- All about ordinary foods
Reviews
More books on this topic
Book Large encyclopaedia of health of...
49 UAH
45 UAH
Book Atlas of health of backbone and...
118 UAH
107 UAH
Book Tibetan gymnastics. 100 secret...
108 UAH
98 UAH
Book Information osteopathy....
136 UAH
123 UAH
Book Детокс of the soul and body. How...
137 UAH
124 UAH
Book Do not harm to itself, or Rules...
141 UAH
127 UAH
Book A soda treats: cold, hangover,...
39 UAH
36 UAH
Book Let us treat everything!
54 UAH
49 UAH
Book Practice of treatment of illnesses
54 UAH
49 UAH
Book Let us treat a cancer!
54 UAH
49 UAH
11/23/2022
Обов'язкова книга для шанувальників сала!
Книга "Все про звичайне сало" - це справжнє відкриття для всіх, хто цінує цей продукт і хоче дізнатися більше про всі його корисні властивості та застосування. Автор докладно розглядає питання про користь сала для здоров'я, вказує на можливість використання сала в лікувальних цілях, а також розкриває секрети використання сала в домашній косметології. Крім того, книга містить безліч рецептів страв з сала, які допоможуть рознообразити ваше меню і насолодитися смачними стравами. Не менш важливою є інформація про вибір якісного сала та його зберігання, що дозволить зберегти всі корисні властивості продукту. Ця книга стане невід'ємною частиною кулінарної бібліотеки кожного шанувальника сала!