
Book In My Grandma's Kitchen: A Jewish Cookbook
In the book “In my grandmother's kitchen. Jewish Cookbook" tells how to cook well-known dishes of Jewish cuisine, as old as the world. And at the same time - about those pages of Jewish history, tradition and literature, one way or another connected with these very dishes. All this is written so freshly, sincerely and fascinatingly that the book can become not only a must-have feature in every Jewish home, but also an entertaining read for those who are interested in learning how to cook the most popular Jewish dishes and finding out what the culture of the Jewish people is like. In short, “In My Grandmother's Kitchen” is a book written about Jews, but intended for everyone.
The book’s text has been translated from the original language using an artificial intelligence system. In most cases, the translation is accurate and clear, but occasionally there may be incorrect phrasing or individual words left untranslated.
- Name of the Author
- Петр Люкимсон Ефимович
- Language
- Ukrainian
- Release date
- 2008
Reviews
More books on this topic
Book Smoking of fish
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of liqueurs and...
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of domestic wine
15 UAH
14 UAH
Book Smoking of meat
15 UAH
14 UAH
Book Domestic kvass
15 UAH
14 UAH
Book Large culinary book of diabetic
103 UAH
93 UAH
Book Domestic beer
15 UAH
14 UAH
Book Child's food
127 UAH
115 UAH
Book Multicooking-pressure-cooker. We...
78 UAH
71 UAH
Book Cooking in a barbecue, grill, on...
27 UAH
25 UAH
07/12/2023
Справжній кулінарний скарб!
Книга «На кухні моєї бабусі» - це не просто збірка рецептів, а справжня подорож у світ єврейської кулінарної традиції. Автор зумів так майстерно поєднати кулінарні рецепти з історією та культурою єврейського народу, що читання стає не лише корисним, але й надзвичайно захопливим. Я отримав величезне задоволення, готуючи страви, описані в цій книзі, і кожен раз згадуючи про бабусині кулінарні секрети, які передавалися з покоління в покоління. Рецепти прості, але водночас наповнені глибиною смаку та традицій. Книга стане чудовим доповненням до будь-якої кухні, незалежно від національності, і допоможе кожному доторкнутися до багатої єврейської культури. Єдине, що варто зазначити, це деякі недоліки в перекладі, але вони не заважають насолоджуватися цим шедевром. Рекомендую всім, хто любить готувати та відкривати нові кулінарні горизонти!