book type

Book Chemical composition of products. The nutritional value

FU324949

Select the language of the book:

Ukrainian
In stock
1  
121 UAH
109 UAH - 10%

Directory. Content of proteins, fats, carbohydrates, vitamins, minerals in products. Nutritional value assessment.



The book’s text has been translated from the original language using an artificial intelligence system. In most cases, the translation is accurate and clear, but occasionally there may be incorrect phrasing or individual words left untranslated.
Name of the Author
Юрий Буланов Борисович
Language
Ukrainian
Release date
2005

Reviews

Grade 


05/10/2024

Корисний довідник для всіх, хто піклується про своє харчування!

Ця книга є справжнім скарбом для тих, хто прагне розібратися у харчовій цінності продуктів. Вона надає детальну інформацію про вміст білків, жирів, вуглеводів, вітамінів та мінералів у різних продуктах, що є надзвичайно корисним для планування здорового харчування. Довідник написаний зрозумілою мовою, що робить його доступним для широкого кола читачів. Хоча текст був перекладений за допомогою штучного інтелекту, і в деяких місцях можуть бути незначні помилки, загальна якість перекладу залишається високою, і це не заважає сприйняттю інформації. Я б рекомендував цю книгу всім, хто хоче покращити свої знання про харчування та зробити свій раціон більш збалансованим. Це чудовий ресурс для дієтологів, студентів, а також для всіх, хто просто хоче дбати про своє здоров'я!

Write your review

Book Chemical composition of products. The nutritional value

Directory. Content of proteins, fats, carbohydrates, vitamins, minerals in products. Nutritional value assessment.

Write your review

More books by this author

More books on this topic