book type

Book A fun encyclopedia of healing food plants

FU311264

Select the language of the book:

Ukrainian
In stock
1  
121 UAH
109 UAH - 10%

In his new book, the author fascinatingly talks about the healing properties of well-known and little-known food plants, about their more or less ancient history, citing interesting facts, figures, even recipes for cooking dishes and healing potions. The book will be useful to most readers of a wide age range, including young people - students of biological, medical specialties and history students; can serve as additional literature for students of these and other specialties. The book was published in Ukrainian (2007) under a different title (and in an abbreviated form) - “Your own herbalist, or Healing food plants.”



The book’s text has been translated from the original language using an artificial intelligence system. In most cases, the translation is accurate and clear, but occasionally there may be incorrect phrasing or individual words left untranslated.
Name of the Author
Андрей Рябоконь Александрович
Language
Ukrainian
Release date
2012

Reviews

Grade 


04/17/2022

Чудова книга для всіх, хто цікавиться природою та здоровим харчуванням!

"Весела енциклопедія харчових рослин-цілителів" - це справжня знахідка для тих, хто хоче дізнатися більше про цілющі властивості рослин, які оточують нас щодня. Автор майстерно поєднує наукові факти з історією використання рослин у лікуванні, що робить книгу не лише пізнавальною, а й надзвичайно цікавою. Я отримав задоволення від читання про маловідомі рослини, які можуть стати справжніми помічниками в нашому повсякденному житті. Рецепти приготування страв та лікувальних зілля додають практичну цінність, а цікаві факти роблять процес навчання легким і веселим. Хоча переклад тексту не завжди ідеальний, це не заважає загальному враженню від книги. Рекомендую всім, хто прагне дізнатися більше про здорове харчування та природні ліки!

Write your review

Book A fun encyclopedia of healing food plants

In his new book, the author fascinatingly talks about the healing properties of well-known and little-known food plants, about their more or less ancient his...

Write your review

More books by this author

More books on this topic