book type

Book Preserves, jams, jellies, marmalades, marmalades, compotes, confiture

FU245773

Select the language of the book:

Ukrainian
In stock
1  
121 UAH
109 UAH - 10%

In this book you will find a wide variety of recipes for preserves, jams, jellies, jams from berries, fruits and vegetables, marshmallows, marmalade, compotes, confiture. In addition, in the publication the reader will find information about the correct preparation of raw materials, processing and storage conditions. This book will help you surprise your friends, please your loved ones and arrange a real holiday.



The book’s text has been translated from the original language using an artificial intelligence system. In most cases, the translation is accurate and clear, but occasionally there may be incorrect phrasing or individual words left untranslated.
Name of the Author
Сергей Кашин Павлович
Language
Ukrainian
Release date
2014

Reviews

Grade 


08/30/2022

Справжня скарбниця для любителів домашніх заготовок!

Ця книга - це не просто збірка рецептів, а справжнє мистецтво приготування смачних варень, джемів, желе та інших смачних ласощів. Я була вражена різноманіттям рецептів, які охоплюють як класичні, так і оригінальні варіанти. Інформація про підготовку сировини та умови зберігання є надзвичайно корисною, особливо для тих, хто тільки починає свій шлях у світі консервації. Кожен рецепт супроводжується чіткими інструкціями, що робить процес приготування простим і зрозумілим. Незважаючи на деякі недоліки в перекладі, загальна якість тексту не заважає насолоджуватися читанням. Ця книга допоможе вам не тільки здивувати друзів смачними домашніми заготовками, але й створити атмосферу свята у вашій родині. Я з нетерпінням чекаю, щоб спробувати всі ці рецепти!

Write your review

Book Preserves, jams, jellies, marmalades, marmalades, compotes, confiture

In this book you will find a wide variety of recipes for preserves, jams, jellies, jams from berries, fruits and vegetables, marshmallows, marmalade, compote...

Write your review

More books by this author

More books on this topic