Book Mushroom picker's cookbook

FR586260
Russian
In stock
1  
121 UAH
109 UAH - 10%

Magical Russian forest... Who, at least once in their life, has not succumbed to the temptation to pick up a basket and go on a “quiet hunt” - for mushrooms and berries. It is not for nothing that mushrooms are called forest vegetables, because they are simply a storehouse of vitamins and minerals, and in terms of protein content forest beauties are twice as fast as beef. How to properly collect and store mushrooms, how to pickle and salt them, what dishes there are designed to decorate your table both on weekdays and on holidays - you will learn about all this from our book.

Name of the Author
Сергей Кашин Павлович
Number of pages
460
Language
Russian
Cover
Soft

Reviews

Grade 


03/14/2024

Незамінний посібник для всіх грибників!

Ця кулінарна книга - справжня знахідка для тих, хто любить проводити час на природі, збираючи гриби та ягоди. Автор детально описує всі етапи "тихого полювання" - від збору до приготування смачних страв. Я була вражена різноманіттям рецептів, які включають не тільки традиційні мариновані та солоні гриби, але й оригінальні страви, які можуть стати справжньою окрасою будь-якого столу. Інформація про те, як правильно зберігати гриби, також виявилася дуже корисною. Книга написана зрозумілою мовою, а ілюстрації додають їй привабливості. Я рекомендую цю книгу всім, хто хоче насолоджуватися дарами природи та вражати своїх близьких смачними стравами з грибів!

Write your review

Book Mushroom picker's cookbook

Magical Russian forest... Who, at least once in their life, has not succumbed to the temptation to pick up a basket and go on a “quiet hunt” - for mushrooms ...

Write your review

More books by this author

More books on this topic