
Книга Повна енциклопедія домашньої консервації. Живі вітаміни взимку
Консервовані овочі, фрукти, гриби і ягоди є улюбленими ласощами і дітей, і дорослих. У цій книзі зібрана безліч різноманітних рецептів, які згодяться не лише тим, хто освоює ази консервації, але і досвідченим хазяйкам.З цього видання ви зможете дізнатися про способи теплової обробки плодів і ягід, отримаєте раді з вибору тари, а також навчитеся зберігати свіжі овочі, фрукти і ягоди, сушити і заморожувати їх.
Текст книги було перекладено з мови оригіналу із застосуванням технологій штучного інтелекту. Попри загалом високий рівень перекладу, можливі окремі неточності у фразових конструкціях, а також поодинокі неперекладені слова чи словосполучення. Після отримання замовлення, претензії щодо якості перекладу не приймаються.
- Мова
- Українська
- Вік
- 12
- Дата виходу
- 2009
Ще книги цієї тематики
Книга Копчення риби
15 грн
14 грн
Книга Кращі рецепти наливок і настоянок
15 грн
14 грн
Книга Кращі рецепти домашнього вина
15 грн
14 грн
Книга Копчення м'яса
15 грн
14 грн
Книга Домашній квас
15 грн
14 грн
Книга Велика кулінарна книга діабетика
103 грн
93 грн
Книга Домашнє пиво
15 грн
14 грн
Книга Дитяче харчування
127 грн
115 грн
Книга Мультиварка-скороварка. Готуємо...
78 грн
71 грн
Книга Готуємо у барбекю, грилі, на...
27 грн
25 грн