book type

Книга Повна енциклопедія домашньої консервації. Живі вітаміни взимку

LU343858

Виберіть мову книги:

Українська
В наявності
0  
22 грн
20 грн - 10%
Консервовані овочі, фрукти, гриби і ягоди є улюбленими ласощами і дітей, і дорослих. У цій книзі зібрана безліч різноманітних рецептів, які згодяться не лише тим, хто освоює ази консервації, але і досвідченим хазяйкам.З цього видання ви зможете дізнатися про способи теплової обробки плодів і ягід, отримаєте раді з вибору тари, а також навчитеся зберігати свіжі овочі, фрукти і ягоди, сушити і заморожувати їх.

Текст книги було перекладено з мови оригіналу із застосуванням технологій штучного інтелекту. Попри загалом високий рівень перекладу, можливі окремі неточності у фразових конструкціях, а також поодинокі неперекладені слова чи словосполучення. Після отримання замовлення, претензії щодо якості перекладу не приймаються.
Мова
Українська
Вік
12
Дата виходу
2009

Відгуки

Напишіть свій відгук

Книга Повна енциклопедія домашньої консервації. Живі вітаміни взимку

Консервовані овочі, фрукти, гриби і ягоди є улюбленими ласощами і дітей, і дорослих. У цій книзі зібрана безліч різноманітних рецептів, до...

Напишіть свій відгук

Ще книги цієї тематики