Книга про хліб № 1. Основи і рецепти правильного домашнього хліба
Самостійно випікати ароматний хліб в кращих традиціях? Лутц Гайслер, найуспішніший блогер Німеччини, освітлюючий питання хлібопекарського мистецтва, упевнений: це можливо. У книзі він ділиться своїми секретами і напрацюваннями.Спочатку автор детально розкриває тонкощі хлібопечення, наприклад, опарный спосіб приготування тіста. Потім дає грунтовні знання про інгредієнти і про необхідне кухонне устаткування, техніку замісу і формування тесту, простих правилах і їх застосуванні. А далі пропонує більше 40 рецептів на будь-який смак і для будь-якого рівня умінь.Книга адресована усім, хто захоплений хлібопеченням, і особливо ― тим, хто бажає осягнути це хобі. Лутц Гайслер дає детальні роз'яснення про кожен етап роботи з тестом, від замісу до випічки, і показує прості шляхи, як успішно випекти хліб в домашніх умовах.Про яку б випічку не йшла мова ― про цельнозерновом або житній хліб, булочки, кренделі або багет - читач знайде усе необхідне, незалежно від рівня знань і майстерності.Від автораУ 2008 році я знайшов нове хобі ― випікати хліб. Поступово моє захоплення переросло в справжню пристрасть. Сподіваюся, що і вам западе в душу це цікаве і корисне зайняття.Я набирався досвіду сам: величезну допомогу надали джерела в мережі, я не раз звертався до спеціальної літературі. Пізніше мені дозволили допомагати в професійних пекарнях, я почав обмінюватися досвідом з іншими зосередженими хлібопекарями. Це спілкування виявило нестачу хороших посібників з випічки хліба. Ось через те мені і прийшло в голову написати книгу для усіх, кому цікаве випікання різних видів хліба ― якісного і в кращих традиціях.Можу дати раду початкуючим пекарям: переходите відразу до рецептів. Просто приступайте до випічці, вчитеся на помилках, а вже потім вивчайте причини своїх огріхів. Бажаю смачного і ароматного хліба!Для кого ця книгаДля усіх, хто захоплюється хлібопеченням.Для новачків і для тих, хто хоче спробувати складніші рецепти, різноманітні опари і цікаві форми випічки.
- ФІО Автора
- Гайслер Лутц
- Кількість сторінок
- 215
- Мова
- Російська
- Обкладинка
- М'яка
- Вік
- 16
- Серія
- МІФ Арт
- Дата виходу
- 2019
Відгуки
Відмінна книга для початківців та досвідчених хлібопеків!
"Книга про хліб № 1" - це справжній скарб для всіх, хто цікавиться випічкою хліба вдома. Автор, Лутц Гайслер, детально розкриває всі аспекти хлібопечення, починаючи від основних принципів і закінчуючи різноманітними рецептами для будь-якого смаку. Книга містить корисні поради щодо вибору інгредієнтів, техніки замісу тіста, таємниць випічки та багато іншого. Читаючи цю книгу, ви не лише навчитеся пекти смачний і ароматний хліб, але й знайдете задоволення у творчому процесі приготування цієї корисної страви. Рекомендую цю книгу всім, хто хоче вдосконалити свої навички випічки та насолодитися свіжим хлібом!
Ще книги цієї тематики
Книга Копчення риби
15 грн
14 грн
Книга Кращі рецепти наливок і настоянок
15 грн
14 грн
Книга Кращі рецепти домашнього вина
15 грн
14 грн
Книга Копчення м'яса
15 грн
14 грн
Книга Домашній квас
15 грн
14 грн
Книга Велика кулінарна книга діабетика
103 грн
93 грн
Книга Домашнє пиво
15 грн
14 грн
Книга Дитяче харчування
127 грн
115 грн
Книга Мультиварка-скороварка. Готуємо...
78 грн
71 грн
Книга Готуємо у барбекю, грилі, на...
27 грн
25 грн
2022-05-22
Не відповідає очікуванням
Придбавши книгу "Книга про хліб № 1", я сподівався на більше практичних порад та оригінальних рецептів. Однак, виявилося, що більшість матеріалу в книзі базується на загальних знаннях про хлібопечення, які можна знайти в інших джерелах. Рецепти, хоча й різноманітні, але не вражають своєю оригінальністю. Деякі кроки в приготуванні тіста та випічці можуть бути неповними або неясними для початківців. Загалом, книга не відповіла моїм очікуванням і не надихнула на нові кулінарні відкриття. Можливо, вона підійде для тих, хто тільки починає свій шлях у світі хлібопечення.