
Книга Чуфа. Смачно, корисно, красиво і просто
Видання знайомить читача з широко поширеною на Русі в XIX- ом і в першій половині ХХ-ого століття сільськогосподарською культурою чуфа (мигдаль земляний). Даються поради по агротехніці, застосуванню в кулінарії, медицині і в тваринництві.Для широкого кола читачів.Автори мають вищу сільськогосподарську освіту. Працювали викладачами і науковими співробітниками НИИСХ ім. Докучаева, Воронежського державного університету, Воронежського сільськогосподарського і технологічного інститутів. Вивченням культури займаються з 1981 року. Публікувалися в російській і зарубіжній науковій і популярній літературі. Дипломанти численних регіональних і міжнародних виставок, присвячених рослинництву, кулінарії і медицині.
- ФІО Автора
- Лубянецкий А. С., Лубянецкая А. А.
- Мова
- Російська
- Вік
- 12
- Серія
- Бібліотека журналу "Черноземочка"
- Дата виходу
- 2012
Відгуки
Ще книги цієї тематики
Книга Кролики м'ясних порід для себе...
11 грн
10 грн
Книга Все про перепелів. Кращі...
73 грн
66 грн
Книга Сучасні сходи. Проектування,...
81 грн
73 грн
Книга Альтанки, перголи, ротонди і...
44 грн
40 грн
Книга Будинок від фундаменту до даху
30 грн
27 грн
Книга Довідник будівельника....
49 грн
45 грн
Книга Птахівництво для початківців
49 грн
45 грн
Книга Велика книга електрика....
171 грн
154 грн
Книга Каркасний будинок своїми...
49 грн
45 грн
Книга Рецепти дієтичних десертів
239 грн
216 грн
2023-04-05
Чудова книга для всіх, хто цікавиться сільськогосподарською куль
Книга "Чуфа. Смачно, корисно, красиво і просто" - це справжнє скарбниця знань про чудову рослину чуфа, яка була широко поширена на Русі в XIX-XX століттях. Автори, які мають вищу сільськогосподарську освіту та багаторічний досвід у вивченні культури, діляться з читачами не лише порадами по агротехніці, але й застосуванням чуфи в кулінарії, медицині та тваринництві. Ця книга стане корисною для широкого кола читачів, оскільки вона поєднує в собі практичні поради та цікаві факти про цю унікальну рослину. Читаючи цю книгу, ви дізнаєтеся багато нового про чуфу, її використання і користь для організму. Рекомендую цю книгу всім, хто цікавиться сільськогосподарством, гастрономією та природними продуктами!