
Книга Аджика, лечо, ікра - 6
"Аджика, лечо, икра - 6" - кулінарна книга, що містить у собі найсмачніші рецепти вітчизняних страв. На сторінках цієї книги ви знайдете секрети приготування аджики, лечо та ікри, які стануть справжньою окрасою будь-якого святкового столу. Автори поділилися не лише рецептами, але й цікавими історіями про походження цих страв, їхнє значення в українській культурі. Завдяки цій книзі ви зможете не лише розвинути свою кулінарну майстерність, а й відчути смак і аромат рідного краю, де кожна страва - це частинка української душі.
Текст книги було перекладено з мови оригіналу із застосуванням технологій штучного інтелекту. Попри загалом високий рівень перекладу, можливі окремі неточності у фразових конструкціях, а також поодинокі неперекладені слова чи словосполучення. Після отримання замовлення, претензії щодо якості перекладу не приймаються.
- ФІО Автора
- Автор Неизвестен Кулинария --
- Мова
- Українська
- Дата виходу
- 2009
Ще книги цієї тематики
Книга Копчення риби
15 грн
14 грн
Книга Кращі рецепти наливок і настоянок
15 грн
14 грн
Книга Кращі рецепти домашнього вина
15 грн
14 грн
Книга Копчення м'яса
15 грн
14 грн
Книга Домашній квас
15 грн
14 грн
Книга Велика кулінарна книга діабетика
103 грн
93 грн
Книга Домашнє пиво
15 грн
14 грн
Книга Дитяче харчування
127 грн
115 грн
Книга Мультиварка-скороварка. Готуємо...
78 грн
71 грн
Книга Готуємо у барбекю, грилі, на...
27 грн
25 грн