
Книга Страви з м'яса та птиці
Важко уявити наш стіл без м'ясних страв. Відбивні та буженина, домашні ковбаси та курча тютюну, пельмені та голубці, плов та шашлик… Смачно та ситно. І всі ці чудові страви, а також багато інших, ви зможете приготувати, скориставшись рецептами, зібраними в нашій книзі. Крім того, чимало місця тут приділено соусам — родзинці будь-якої м'ясної страви, а також спеціям та приправам, що надають йому неповторного смаку та аромату.
Текст книги було перекладено з мови оригіналу із застосуванням технологій штучного інтелекту. Попри загалом високий рівень перекладу, можливі окремі неточності у фразових конструкціях, а також поодинокі неперекладені слова чи словосполучення. Після отримання замовлення, претензії щодо якості перекладу не приймаються.
- ФІО Автора
- Автор Неизвестен Кулинария --
- Мова
- Українська
- Дата виходу
- 2007
Відгуки
Ще книги цієї тематики
Книга Копчення риби
15 грн
14 грн
Книга Кращі рецепти наливок і настоянок
15 грн
14 грн
Книга Кращі рецепти домашнього вина
15 грн
14 грн
Книга Копчення м'яса
15 грн
14 грн
Книга Домашній квас
15 грн
14 грн
Книга Велика кулінарна книга діабетика
103 грн
93 грн
Книга Домашнє пиво
15 грн
14 грн
Книга Дитяче харчування
127 грн
115 грн
Книга Мультиварка-скороварка. Готуємо...
78 грн
71 грн
Книга Готуємо у барбекю, грилі, на...
27 грн
25 грн
2024-08-04
Справжня знахідка для любителів м'ясних страв!
Книга "Страви з м'яса та птиці" вразила мене своєю різноманітністю та простотою рецептів. Кожен розділ наповнений смачними ідеями для приготування, які підходять як для святкового столу, так і для повсякденного меню. Від класичних відбивних до оригінальних домашніх ковбас - тут є все, що потрібно для того, щоб порадувати себе та своїх близьких. Особливо сподобалися рецепти соусів, які дійсно надають стравам особливого смаку та аромату. Хоча текст книги перекладено за допомогою штучного інтелекту, і в деяких місцях зустрічаються незначні помилки, це не заважає насолоджуватися приготуванням. Я вже спробував кілька рецептів, і вони вийшли просто чудово! Рекомендую цю книгу всім, хто любить готувати та експериментувати на кухні!