
Книга 1000 страв з печінки, нирок, серця та легені
У цій книзі зібрані рецепти і для тих, хто любить поратися на кухні, і для тих, хто звик дивувати близьких та рідних кулінарними вишукуваннями. Страви з субпродуктів - їжа на любителя, але, якось покуштувавши їх, ви, станете їх головним шанувальником. Другі страви та закуски, бутерброди та начинки для пирогів – вивчайте рецепти і не бійтеся урізноманітнити ваш обідній стіл та вражати гостей!
Текст книги було перекладено з мови оригіналу із застосуванням технологій штучного інтелекту. Попри загалом високий рівень перекладу, можливі окремі неточності у фразових конструкціях, а також поодинокі неперекладені слова чи словосполучення. Після отримання замовлення, претензії щодо якості перекладу не приймаються.
- ФІО Автора
- Сергей Кашин Павлович
- Мова
- Українська
- Дата виходу
- 2014
Ще книги цієї тематики
Книга Копчення риби
15 грн
14 грн
Книга Кращі рецепти наливок і настоянок
15 грн
14 грн
Книга Кращі рецепти домашнього вина
15 грн
14 грн
Книга Копчення м'яса
15 грн
14 грн
Книга Домашній квас
15 грн
14 грн
Книга Велика кулінарна книга діабетика
103 грн
93 грн
Книга Домашнє пиво
15 грн
14 грн
Книга Дитяче харчування
127 грн
115 грн
Книга Мультиварка-скороварка. Готуємо...
78 грн
71 грн
Книга Готуємо у барбекю, грилі, на...
27 грн
25 грн