book type

Книга Готовим в барбекю, гриле, на мангале и костре

LU885341

Выберите язык книги:

Украинский
В наличии
4  
27 грн
25 грн - 10%

Современный процесс приготовления пищи с помощью мангала, гриля и барбекю является в основном праздничным мероприятием. С наступлением теплых дней люди выезжают на природу, где, как правило, устраиваются пикники с приготовлением всеми любимого блюда – шашлыка с дымком. Да и грибники, и рыбаки, и охотники не прочь приготовить еду на угольках. Надо заметить, что шашлыки и аналогичные блюда нельзя готовить на открытом огне. Готовят только на горячих углях костра, гриля, барбекю или мангала. Родоначальником гриля и барбекю является очень популярный в народе простейший мангал.



Текст книги переведён с оригинала с использованием системы искусственного интеллекта. В основном перевод точный и понятный, но иногда возможны некорректные выражения или отдельные слова, оставшиеся без перевода. После получения заказа, претензии по качеству перевода не принимаются.
ФИО Автора
Коллектив авторов
Язык
Украинский
Возраст
12
Серия
Домашняя библиотека (Аделант)
Дата выхода
2010

Отзывы

Оценка: 


2024-08-02

Розчарування з перекладом

На жаль, книга "Готуємо у барбекю, грилі, на мангалі і костриці" не виправдала моїх сподівань. Хоча в ній є кілька цікавих рецептів, я зіткнувся з багатьма проблемами через недосконалий переклад. Деякі інструкції були незрозумілі, а окремі терміни взагалі не були перекладені. Це значно ускладнювало процес приготування. Я сподівався на більш якісний текст, адже тема настільки цікава! Якщо ви не боїтеся труднощів і готові до експериментів, можливо, ця книга вам підійде, але для мене вона стала розчаруванням.

Оценка: 


2024-05-16

Неймовірні рецепти для літніх вечірок!

Ця книга стала незамінним помічником на моїх літніх вечірках! Я завжди шукаю нові ідеї для приготування їжі на вогні, і ця книга перевершила всі мої очікування. Рецепти дуже різноманітні: від класичних шашликів до оригінальних страв з овочів. Особливо сподобалося, як автор описує процес приготування, роблячи його доступним навіть для новачків. Інформація про різні техніки приготування на грилі і мангалі також була дуже корисною. Я вже спробував кілька рецептів, і всі вони вийшли смачними! Обов'язково рекомендую цю книгу всім, хто любить готувати на вогні!

Оценка: 


2022-07-29

Чудова книга для всіх любителів приготування на вогні!

Ця книга стала справжнім відкриттям для мене! Я завжди любив готувати на мангалі, але не знав, з чого почати. Завдяки цій книзі я отримав безліч нових ідей для пікніків і барбекю. Рецепти прості у виконанні, а результати завжди вражаючі. Особливо сподобалися поради щодо підготовки м'яса та маринадів. Книга також містить інформацію про безпеку приготування їжі на вугіллі, що є дуже важливим аспектом. Я рекомендую цю книгу всім, хто хоче вдосконалити свої навички приготування на вогні і насолоджуватися смачними стравами на природі!

Оценка: 


2022-03-23

Непогане, але з деякими недоліками

Книга "Готуємо у барбекю, грилі, на мангалі і костриці" має багато корисних рецептів, але, на жаль, не обійшлося без недоліків. Хоча більшість рецептів зрозумілі, деякі з них потребують більш детальних інструкцій. Я також помітив кілька помилок у перекладі, що іноді ускладнювало розуміння. Проте, якщо ви готові експериментувати і не боїтеся невеликих труднощів, ця книга може стати хорошим доповненням до вашої колекції. В цілому, я б рекомендував її, але з обережністю.

Напишите свой отзыв

Книга Готовим в барбекю, гриле, на мангале и костре

Современный процесс приготовления пищи с помощью мангала, гриля и барбекю является в основном праздничным мероприятием. С наступлением теплых дней люди выезж...

Напишите свой отзыв

Еще книги этого автора

Еще книги этой тематики