book type

Книга Коптильня. 1000 чудо-рецептов

FU057365

Выберите язык книги:

Украинский
В наличии
4  
121 грн
109 грн - 10%

Данная книга описывает разнообразные способы холодного и горячего копчения мяса, сала, птицы и рыбы. Благодаря пошаговым рецептам любой желающий, обладающий минимальными навыками копчения, сможет порадовать себя и своих близких шедеврами кулинарного искусства.



Текст книги переведён с оригинала с использованием системы искусственного интеллекта. В основном перевод точный и понятный, но иногда возможны некорректные выражения или отдельные слова, оставшиеся без перевода. После получения заказа, претензии по качеству перевода не принимаются.
ФИО Автора
Сергей Кашин Павлович
Язык
Украинский
Дата выхода
2014

Отзывы

Оценка: 


2023-12-16

Чудові рецепти, але з технічними недоліками

Я в захваті від різноманітності рецептів, які пропонує ця книга. Копчення стало моїм новим хобі, і я знайшов тут багато корисних порад. Проте, я помітив, що деякі фрази в перекладі звучать дивно, і це трохи відволікає від читання. Я сподіваюся, що в наступному виданні ці недоліки виправлять, адже книга має великий потенціал. Якщо ви любите експериментувати на кухні, ця книга стане вам у пригоді, незважаючи на деякі недоліки.

Оценка: 


2023-05-06

Дуже корисна, але з недоліками

Книга "Коптильня" містить безліч цікавих рецептів, які дійсно можуть стати в нагоді. Я спробував кілька з них, і результати були чудовими. Однак, я помітив, що деякі переклади не зовсім точні, що може викликати плутанину під час приготування. Наприклад, деякі інгредієнти були перекладені неправильно, і це ускладнювало процес. Незважаючи на це, я вважаю, що книга варта уваги, особливо для тих, хто вже має певний досвід у копченні. Вона може стати чудовим доповненням до вашої кулінарної бібліотеки.

Оценка: 


2022-06-25

Не зовсім те, що очікував

На жаль, книга "Коптильня" не виправдала моїх сподівань. Хоча в ній дійсно є багато рецептів, я вважаю, що якість перекладу значно знижує загальне враження. Деякі інструкції були незрозумілими, і це призвело до невдалих спроб копчення. Я очікував більш детальних пояснень та рекомендацій, особливо для початківців. Можливо, для досвідчених кулінарів ця книга стане в нагоді, але я б не рекомендував її тим, хто тільки починає свій шлях у світі копчення.

Оценка: 


2022-02-23

Неймовірна книга для справжніх гурманів!

Ця книга "Коптильня. 1000 чудо-рецептів" стала для мене справжнім відкриттям у світі копчення. Я завжди мріяв навчитися коптити м'ясо та рибу, і завдяки покроковим рецептам, які представлені в цій книзі, я зміг реалізувати свої кулінарні амбіції. Рецепти прості у виконанні, а результати просто вражаючі! Кожен раз, коли я готую щось за цими рецептами, мої близькі та друзі залишаються в захваті. Я рекомендую цю книгу всім, хто хоче спробувати щось нове на кухні та порадувати себе смачними стравами!

Напишите свой отзыв

Книга Коптильня. 1000 чудо-рецептов

Данная книга описывает разнообразные способы холодного и горячего копчения мяса, сала, птицы и рыбы. Благодаря пошаговым рецептам любой желающий, обладающ...

Напишите свой отзыв

Еще книги этого автора

Еще книги этой тематики