book type

Book Pass to green. Bright and juicy recipes for vegetarians and not only

LU937778

Select the language of the book:

Ukrainian
In stock
1  
88 UAH
80 UAH - 10%
With the book of Али "Pass самохиной to green" it is desirable to prepare every day. Into you wait 39 recipes, giving a health and inspiration. If you a long ago began to think about passing to vegetarianism and веганство, with Wholesome Way it will become simply are breakfasts, appetizers, main dishes, sauces and desserts on 100 yых of vegetable components, and also useful information about the harmonious passing to the vegetable feed, interesting foods and culinary лайфхаках.There is a great number of surprizing вегетерианских and веганских dishes in the kitchen of the world people, to take only of genius Mexican гуакомоле, Indian soup gave, Georgian лобио, Israel фалафель and other great deal. Experimenting, doing more useful usual dishes, inventing absolutely new, inspired by separate ingredients, Аля of самохина created own collection of recipes, including appetizers, main dishes, desserts, drinks, sauces and dishes to breakfast.

The book’s text has been translated from the original language using an artificial intelligence system. In most cases, the translation is accurate and clear, but occasionally there may be incorrect phrasing or individual words left untranslated.
Name of the Author
Самохина Аля
Language
Ukrainian
Age
16
Series
Culinary opening (Эксмо)
Release date
2017

Reviews

Grade 


12/15/2024

Неймовірна книга для всіх любителів здорового харчування!

"Переходь на зелений" - це справжній скарб для тих, хто хоче урізноманітнити своє меню смачними та корисними стравами. Аля Самохина пропонує 39 яскравих рецептів, які не тільки радують око, але й дарують здоров'я. Кожен рецепт супроводжується детальними інструкціями, що робить процес приготування простим і зрозумілим навіть для новачків. Мені особливо сподобалися мексиканське гуакомоле та ізраїльський фалафель - вони стали справжніми хітами на моїх вечірках! Крім того, книга містить корисну інформацію про перехід на рослинне харчування, що допомагає зрозуміти, як правильно збалансувати свій раціон. Єдине, що трохи засмучує - це деякі недоліки в перекладі, але вони не заважають насолоджуватися змістом. Рекомендую цю книгу всім, хто хоче спробувати щось нове та корисне в кулінарії!

Write your review

Book Pass to green. Bright and juicy recipes for vegetarians and not only

With the book of Али "Pass самохиной to green" it is desirable to prepare every day. Into you wait 39 recipes, giving a health and inspiration. If you a long ago задумыв...

Write your review

More books by this author

More books on this topic