
Book Pass to green. Bright and juicy recipes for vegetarians and not only
With the book of Али "Pass самохиной to green" it is desirable to prepare every day. Into you wait 39 recipes, giving a health and inspiration. If you a long ago began to think about passing to vegetarianism and веганство, with Wholesome Way it will become simply are breakfasts, appetizers, main dishes, sauces and desserts on 100 yых of vegetable components, and also useful information about the harmonious passing to the vegetable feed, interesting foods and culinary лайфхаках.There is a great number of surprizing вегетерианских and веганских dishes in the kitchen of the world people, to take only of genius Mexican гуакомоле, Indian soup gave, Georgian лобио, Israel фалафель and other great deal. Experimenting, doing more useful usual dishes, inventing absolutely new, inspired by separate ingredients, Аля of самохина created own collection of recipes, including appetizers, main dishes, desserts, drinks, sauces and dishes to breakfast.
The book’s text has been translated from the original language using an artificial intelligence system. In most cases, the translation is accurate and clear, but occasionally there may be incorrect phrasing or individual words left untranslated.
- Name of the Author
- Самохина Аля
- Language
- Ukrainian
- Age
- 16
- Series
- Culinary opening (Эксмо)
- Release date
- 2017
Reviews
More books on this topic
Book Cure! Cancer. System of...
69 UAH
63 UAH
Book Too slender. For those, who...
112 UAH
101 UAH
Book Do you see an aim? Hurry to her!
122 UAH
110 UAH
Book A meal living and dead. 5...
117 UAH
106 UAH
Book Compass of feed. Important...
138 UAH
125 UAH
Book A meal living and dead. System...
119 UAH
108 UAH
Book Correct feed as minefield
140 UAH
126 UAH
Book Green way of life
185 UAH
167 UAH
Book ПП for ТП 2.0. Correct feed for...
220 UAH
198 UAH
Book Living kitchen. Transurfing updates
98 UAH
89 UAH
12/15/2024
Неймовірна книга для всіх любителів здорового харчування!
"Переходь на зелений" - це справжній скарб для тих, хто хоче урізноманітнити своє меню смачними та корисними стравами. Аля Самохина пропонує 39 яскравих рецептів, які не тільки радують око, але й дарують здоров'я. Кожен рецепт супроводжується детальними інструкціями, що робить процес приготування простим і зрозумілим навіть для новачків. Мені особливо сподобалися мексиканське гуакомоле та ізраїльський фалафель - вони стали справжніми хітами на моїх вечірках! Крім того, книга містить корисну інформацію про перехід на рослинне харчування, що допомагає зрозуміти, як правильно збалансувати свій раціон. Єдине, що трохи засмучує - це деякі недоліки в перекладі, але вони не заважають насолоджуватися змістом. Рекомендую цю книгу всім, хто хоче спробувати щось нове та корисне в кулінарії!