book type

Book Флетчеризм. What is it, or As I became young in 60

LU353349

Select the language of the book:

Ukrainian
In stock
1  
112 UAH
101 UAH - 10%
Correct treatment of food at the beginning of food channel, in to the mouth is a mortgage of her successful overcooking in a stomach and bowels. Dishes, with high maintenance of sugars, on 100олжны overcooked in to the mouth. Teaches Horatio Fletcher it, "Great жеватель America". His studies help twice to decrease the volume of consumable food, bring down expenses, increase pleasure from taste of dishes, to reduce weight, promote a capacity and endurance of muscles man.Administration of web-site ЛитРес does not carry responsibility for the presented information. There can be medical contra-indications, consultation of specialist is needed.

The book’s text has been translated from the original language using an artificial intelligence system. In most cases, the translation is accurate and clear, but occasionally there may be incorrect phrasing or individual words left untranslated.
Name of the Author
Fletcher of Horatio
Language
Ukrainian
Age
16
Release date
2020

Reviews

Grade 


07/19/2023

Вражаюче відкриття для всіх, хто прагне змін у своєму житті!

Книга "Флетчеризм. Що це таке, або Як я став молодим в 60 років" стала для мене справжнім відкриттям. Горацио Флетчер дійсно пропонує унікальний підхід до харчування, який не лише змінює ставлення до їжі, але й допомагає покращити загальний стан здоров'я. Його методи навчання правильній обробці їжі у роті виявилися надзвичайно ефективними. Я помітила, що завдяки цьому підходу я стала менше їсти, але при цьому отримую більше задоволення від смаку страв. Книга написана зрозумілою мовою, з безліччю практичних порад, які легко впровадити у повсякденне життя. Я рекомендую цю книгу всім, хто хоче покращити своє харчування, знизити вагу та підвищити енергію. Це не просто книга про харчування, це справжній посібник до здорового способу життя!

Write your review

Book Флетчеризм. What is it, or As I became young in 60

Correct treatment of food at the beginning of food channel, in to the mouth is a mortgage of her successful overcooking in a stomach and bowels. Dishes, with high maintenance of sugars, on...

Write your review

More books by this author

More books on this topic