Book Cinnamon against a cholesterol and diabetes
That a cinnamon is a spice, that is added to the thin captain, rolls, pancakes, fruit compotes, глинтвейны and different culinary dishes, all know. But far not each knows that this spiciness, possessing an unique warm aroma, is yet and good natural medicine. A cinnamon helps in treatment of the most different ailments, including such serious, as a diabetes mellitus and illnesses of the cardiovascular system.A book acquaints a reader with all properties of cinnamon, offers the great number of recipes of healthful and delicious drinks with this spiciness and foods that is useful to the prophylaxis and treatment of diabetes and heart and vessels troubles.
- Name of the Author
- Куликова Vera Nikolaevna
- Number of pages
- 117
- Language
- Russian
- Cover
- Hard
- Age
- 12
- Series
- Healthy way of life and longevity
- Release date
- 2012
Reviews
More books on this topic
Book We treat oneself a ginger....
15 UAH
14 UAH
Book Healthful cereals
15 UAH
14 UAH
Book Large culinary book of diabetic
103 UAH
93 UAH
Book Rapid Diet 5: 2
108 UAH
98 UAH
Book Large encyclopaedia of health of...
49 UAH
45 UAH
Book Cure! Cancer. System of...
69 UAH
63 UAH
Book Phlebeurysm. Treatment...
49 UAH
45 UAH
Book Стрельникова: gymnastics for...
88 UAH
80 UAH
Book How to win over panicky attacks
129 UAH
117 UAH
Book Effective forgiveness. How to...
61 UAH
55 UAH
06/04/2022
Кориця - справжнє диво природи!
Ця книга "Кориця проти холестерину і діабету" - це справжнє відкриття для всіх, хто цікавиться здоровим способом життя та природними методами лікування. Автор детально розкриває усі таємниці кориці, показуючи, як ця пряність може бути не лише чудовим доповненням до страв, але й ефективним ліком в боротьбі з різними захворюваннями, зокрема цукровим діабетом та хворобами серцево-судинної системи. Книга містить безліч цікавих рецептів напоїв та страв з корицею, які не лише корисні для здоров'я, але й надзвичайно смачні. Читаючи цю книгу, ви отримаєте не лише корисні поради щодо здорового харчування, а й натхнення для творчості на кухні. Рекомендую цю книгу всім, хто прагне покращити своє здоров'я та насолодитися новими смаками!