
Book Wine: Eleven conferences given in the winter of 1880
Wine: Eleven Lectures Delivered in the Winter of 1880 is a collection of Italian lectures on wine, its history, production and traditions. The authors of this book, who write under the pseudonym Various, share their knowledge and experience in this aromatic business. They talk about viticulture, wine production techniques, types of wines and their origin, as well as about the variety of tastes and bouquets of this noble drink. With the help of the book Wine: Eleven Lectures Delivered in the Winter of 1880, readers will be able to better understand the world of wine and its incredible possibilities.
- Name of the Author
- Various
- Language
- Італійська
- Release date
- 2015-05-09
- Title
- Il Vino: Undici conferenze fatte nell'inverno dell'anno 1880
- Subject
- TP
Viticulture
Wine -- Physiological effect
Wine and wine making
Reviews
More books on this topic
Book Italian. Most necessary words...
49 UAH
45 UAH
Book Italian. New manual for...
108 UAH
98 UAH
Book Intensive course of Italian for...
122 UAH
110 UAH
Book Complete course of Italian for...
156 UAH
141 UAH
Book Phrase-book on 6 languages:...
34 UAH
31 UAH
Book All grammar of Italian is in...
122 UAH
110 UAH
Book Italian fairy-tales / of Fiabe...
49 UAH
45 UAH
Book Spoken Italian. Italiano facile:...
73 UAH
66 UAH
Book Phrase-book on 10 languages:...
49 UAH
45 UAH
Book Phrase-book on 9 languages:...
49 UAH
45 UAH
02/13/2024
Неймовірна подорож у світ вина!
Ця книга стала для мене справжнім відкриттям. Автори, пишучи під псевдонімом Various, майстерно передають всю глибину та багатогранність теми вина. Кожна лекція - це окрема історія, що занурює читача в світ виноградарства, традицій виробництва та різноманіття смаків. Я дізнався багато нового про різні види вин, їх походження та особливості, які раніше були мені невідомі. Лекції написані зрозумілою мовою, що робить їх доступними навіть для тих, хто не є експертом у цій галузі. Книга також спонукає до роздумів про культурні та соціальні аспекти споживання вина, що робить її ще більш цікавою. Рекомендую цю книгу всім, хто хоче поглибити свої знання про вино та насолодитися його ароматом і смаком на новому рівні!