book type

Book The bride has disappeared. Taste Blood

FU064405

Select the language of the book:

Ukrainian
In stock
1  
95 UAH
86 UAH - 10%

The main characters of the two novels included in the collection are very different people - an efficient and honest policeman and a go-ahead private detective, not much different from those he hunts. But, as it turns out, both methods of doing business produce results, and this is the main thing. As always, the wicked will get what they deserve, and the good will win, albeit after severe trials.



The book’s text has been translated from the original language using an artificial intelligence system. In most cases, the translation is accurate and clear, but occasionally there may be incorrect phrasing or individual words left untranslated.
Name of the Author
Джон Уэст Энтони
Эван Хантер
Language
Ukrainian
Release date
1997
Translator
А. М. Шельваха
Р. Н. Попеля

Reviews

Grade 


09/13/2023

Захоплююча та інтригуюча історія

Книга "Зникла наречена. Смак крові" вразила мене своєю глибиною та складністю персонажів. Автор майстерно поєднує два різних підходи до розслідування злочинів, показуючи, як виконавчий поліцейський і приватний детектив, незважаючи на свої відмінності, можуть досягати успіху в розкритті справ. Сюжет наповнений напругою та несподіваними поворотами, які тримають у напрузі до останньої сторінки. Особливо вразила динаміка між героями, їхні моральні дилеми та те, як обидва вони стикаються з наслідками своїх рішень. Хоча переклад книги місцями має недоліки, це не заважає насолоджуватися історією. Я рекомендую цю книгу всім, хто любить детективи з елементами психологічної драми та захоплюючими сюжетними лініями. Ви точно не пошкодуєте про витрачений час на цю захоплюючу читанку!

Write your review

Book The bride has disappeared. Taste Blood

The main characters of the two novels included in the collection are very different people - an efficient and honest policeman and a go-ahead private detecti...

Write your review

More books by this author

More books on this topic