
Book Labor protection in the catering sector
This publication is a training manual on labor protection in the catering industry. The structure of the manual corresponds to the program for studying this subject in the specialty “Technology of public catering products”. An accessible and complete presentation of the material will allow you to study the material in a short time, as well as prepare and successfully pass an exam or test in the discipline “Occupational Safety and Health.” Intended mainly for students of secondary vocational educational institutions studying in the specialty “Technology of Catering Products.” p>
- Name of the Author
- Виктория Калемина Викторовна
Ирина Еналеева Джамилевна - Language
- Russian
Reviews
More books on this topic
Book Technology of lithoidal works
332 UAH
299 UAH
Book Electric arc and gas welding
89 UAH
81 UAH
Book Pharmacology
117 UAH
106 UAH
Book Work-reading-book on the...
283 UAH
255 UAH
Book English is in a profession....
25 UAH
23 UAH
Book Lathe treatment
430 UAH
387 UAH
Book Milling business
95 UAH
86 UAH
Book Bases of the decorative...
88 UAH
80 UAH
Book Veterinary pharmacology
73 UAH
66 UAH
Book Parenterally introduction of...
15 UAH
14 UAH
03/01/2022
Незамінний посібник для студентів!
Ця книга є справжнім скарбом для всіх, хто навчається за спеціальністю «Технологія продукції комунального харчування». Вона не лише охоплює всі основні аспекти охорони праці у сфері громадського харчування, але й подає інформацію у зрозумілій та доступній формі. Структура посібника продумана до дрібниць, що дозволяє легко орієнтуватися в матеріалі та швидко знаходити потрібні теми. Я особисто знайшов багато корисних порад та рекомендацій, які допомогли мені не лише підготуватися до іспиту, але й зрозуміти важливість охорони праці в нашій професії. Рекомендую цю книгу всім студентам, адже вона стане надійним помічником у навчанні та професійному зростанні!